OFERTA DE PASTE             REZERVA ACUM ONLINE

Oferta de Paste 2014 pe hotel plutitor in Delta Dunarii
Oferta de Paste este valabila si pentru persoanele care nu formeaza un grup si doresc a se inscrie individual pana la formarea unui grup compact de 18 pers .la capacitatea hotelului plutitor BALZER
Persoane inscrise         0
Locuri libere                18
Preturile acestui program pornesc de la numarul minim de persoane (10 persoane) pentru care excursia devine valida si se reduc proportional in functie de numarul persoanelor inscrise, pana la limita de 18 persoane la capacitatea hotelului plutitor.


All Inclusive:
Programul (4 zile si 3 nopti) este destinat grupurilor de 18 sau 36 persoane (capacitatea maxima a unui hotel plutitor fiind de 18 persoane).

Perioada desfasurarii:        Vineri 18 Aprilie 2014 - Luni 21 Aprilie 2014
Pret    
   387 lei / persoana / zi (grup de 18 persoane)
Pret        366 lei/ persoana grup de 36 persoane)


• cazare(copiii pana la 10 ani beneficiaza de gratuitate in camera cu parintii)
• pensiune completa(mic dejun-dejun-cina)
• cina festiva de Pasti
• croaziera in Delta Dunarii cu hotel plutitor
• barci cu rame la dispozitia clientilor
• lansete, undite, momeli naturale si artificiale
• taxe ( ARBDD, taxe portuare)
• excursii cu barci cu motor ultra rapide
• bar non-stop(vin,bere, cafea, ceai, apa plata si minerala)
• meniu dietetic si vegetarian (precomanda)


Programul turistic se va desfasura pe perioada a 4 zile si 3 nopti
Ziua 1:
Tulcea –Nufarul -canal Sulina –canal Sulina – Crisan-canal Dunarea Veche-lac Cazanel
Ziua 2: Lac Cazanel - lac Trei Iezere – lac Radacinosu - canal Lopatna - sat Mila 23
Ziua 3: Sat Mila 23 -canal Sontea – canal Olguta-lac Fortuna-lac Baclanesti
Ziua 4: Lac Baclanesti-lacul Nebunu –canal CotCandura –canal Sireasa-bratul Tulcea –Tulcea-Nufarul.

Ziua 1: Vineri    18 Aprilie 2014
Sosirea turiştilor la Tulcea-Nufarul si parcarea masinilor in parcarea noastra privata si pazita
Īmbarcare pe hotelul plutitor,cazarea clientilor.Cocktailul de informare va preceda un instructaj privind normele de siguranta in circulatia navala.Vom incepe croaziera noastra iar in timpul dejunului vom naviga pe canalul Sulina si vom trece pe linga satele Partizani si Ilgani si ne vom opri in timp util in satul Maliuc.Dupa acostare vom face o explorare cu barcile pe canalele din zona satului,unde salasluiesc o sumedenie de specii de pasari.La intoarcerea la hotelul plutitor ne vom pregati de cina care va fi urmata de o seara de disco –karaoke.
Ziua 2: Sambata  19 Aprilie 2014
In timp ce dumneavoastra dormiti, hotelul plutitor se va deplasa pe canalul Sulina, iar micul dejun va fi servit in timp util ca sa admirati zona canalului Dunarea Veche. Ne vom opri pe canalul Lopatna in apropierea satului de pescari Mila 23. Dejunul va completa aceasta zi minunata. Dupa amiaza avem optiunea de a face o plimbare foarte placuta cu barcile cu motor pe lacuri si canale (conform traseului propus pentru aceasta zi) sau o partida de pescuit pe Dunarea Veche in apropierea hotelului plutitor. Seara ne vom deplasa cu totii la biserica din satul Mila 23 pentru a participa la oficierea slujbei de Inviere dupa care vom reveni la hotelul plutitor pentru cina festiva.
Ziua 3: Duminica 20 Aprilie 2014
Dupa servirea micului dejun ne vom deplasa cu hotelul plutitor pe canalul Sontea si apoi pe canalul Olguta si vom acosta la intrarea in lacul Fortuna. Pranzul va fi traditional si cu totii vom participa la pregatirea celui mai delicios bors pescaresc din Delta Dunarii. Dupa amiaza este pentru relaxarea noastra si seara vom face excursii cu barcile rapide pe canalele Deltei. Inca o seara de dans, cu concursuri va incendia atmosfera dupa servirea cinei.
Ziua 4: Luni   21 Aprilie 2014
Dimineata devreme hotelul plutitor se va deplasa pe canalul Sontea trecind pe linga lacul Baclanesti si lacul Nebunu iar la trezirea dumneavoastra vom servi un brunch care ne va revigora.Vom naviga pe canalul Sireasa si canal 36 pentru a ajunge in jurul orei 13.oo la Tulcea-Nufarul unde ne asteapta masinile.

    Va aducem la cunostinta ca putem asigura servicii de cazare, masa, agrement si logistica pe hotelurile noastre plutitoare si pentru grupuri mari (intre 25 si 100 persoane). Echipa noastra operativa din Delta Dunarii este oricand la dispozitia dumneavoastra cu servicii de inalta calitate si profesionalism.

 

FINESSE str.GRIGORE MORA nr.38, Sector 1, Bucuresti, ROMANIA
Telefon: 021 316.74.28 Fax 021 316.74.18

Telefon Mobil: 0745 051 171
E-mail:
office@finesse.ro